Online collaboration

Office tools zoals Word, Excel, Powerpoint, Sharapoint, Skype en Yammer is in veel organisaties de nieuwe standaard. Het totaalpakket heet office 365 en is eigenlijk ook een pakket wat een efficiënter en effectiever samenwerking moet bevorderen. Het hoe en waarin is meestal een vraagteken voor medewerkers

Come and Connect bied op pragmatische wijze inzicht in de meerwaarde van Office 365 in:

  • Efficiënter te overleggen met behulp van Skype voor Bedrijven
  • Effectiever gebruik te maken van expertises buiten het eigen team en afdeling.
  • Effectiever werken aan documenten in 3 stappen.
Training
Advies
Expertise

Training

Office 365 is geïmplementeerd, maar eindgebruikers zijn alleen blij als ze er eenvoudig mee kunnen werken. Onze workshops voor eindgebruikers helpen hierbij. We nemen uw collega’s aan de hand mee, zodat ze sneller en efficiënter aan de slag kunnen gaan

De inhoud en vorm van onze trainingen en workshops komen tot stand door de leerbehoeften die eindgebruikers inbrengen. De deelnemers krijgen precies datgene wat ze nodig hebben om hun werk goed uit te kunnen voeren. Hiernaast vindt u een overzicht van trainingen in Office 365.

Neem contact op

Wij bieden je

  • Workshop: Office 365 – Effectief vergaderen met Skype voor bedrijven
  • Workshop: Office 365 – Het Collectieve brein
  • Workshop: Office 365 – Een document in 3 stappen (Co-creatie in office 365)

Wij bieden je

  • Pragmatisch advies in de functionele implementatie en gebruik van Office 365
  • Pragmatisch advies in user adoptie van de tools van Office 365 in uw organisatie

Advies

Office 365 beschikt over een schat aan mogelijkheden waarin het overzicht weleens zoek is hoe deze op de juiste ingezet kan worden. Come and Connect geeft inzicht om het gebruik van Office 365 te verbeteren. Wij ontleden, denken mee, doen voorstellen op een pragmatische, no-nonsense manier. Krijg beter inzicht in de juiste inzet van Office 365.

Neem contact op

Expertise

Om Office 365 (beter) neer te zetten in de organisatie is capaciteit nodig, maar de capaciteit of expertise is niet aanwezig. Een gedetacheerde medewerker is flexibel, beschikt over het noodzakelijke kennisniveau en beschikt snel over de totale kennis van de interne organisatie. Dit biedt voor veel organisaties daardoor juist de mogelijkheid om snel iemand in huis te halen en hierdoor de gestelde doelen te halen. Come and Connect biedt alleen medewerkers aan indien ze bij het gewenste profiel van de opdrachtgever passen. Dit gebeurt altijd in overleg.

Neem contact op

Wij bieden je

  • Expertise in projectmanagement
  • Expertise in user adoptie strategieën van Office 365