TOPdesk expert

Snel aan de slag met TOPdesk

Slimmer werken met TOPdesk?

Je hebt TOPdesk geïmplementeerd, maar je IT dienstverlening loopt toch niet zoals je zou willen. Je IT collega’s werken bijvoorbeeld nog niet goed samen en gebruikers wachten te lang op een reactie of oplossing voor hun probleem. Dit kan komen doordat TOPdesk niet optimaal is ingericht of afgestemd op je dienstverlening. Er kan ook te weinig kennis zijn over de werking van TOPdesk.

Waarom een TOPdesk-specialist?

Met hulp van deze specialist begrijpen collega’s waarom inrichtingskeuzes zijn gemaakt en hoe zij daarnaar kunnen handelen. Ook leren ze handelingen te automatiseren.

Voor klanten kan de inzet van een specialist ook een grote verbetering geven. Een goede en intuïtieve inrichting van het selfservice portaal kan klanten helpen meer inzicht te krijgen over de status van hun meldingen en beter antwoord te vinden op hun vragen. Maar het ondersteunt ook de IT medewerker door verzoeken sneller te plaatsen bij de juiste persoon. Op deze manier helpt de specialist om de behoeften van medewerker en klant met behulp van TOPdesk zo goed mogelijk op elkaar aan te sluiten.

Ten slotte kan de TOPdesk-specialist, door middel van de juiste vragen te stellen en hierop de goede antwoorden te krijgen, helpen om goede rapportages te krijgen die zich vertalen naar goede samenwerking tussen medewerkers en tevreden klanten.

Interesse in een TOPdesk-specialist voor jouw dienstverlening?

Lees hieronder hoe we jou kunnen helpen.

Training meldingenbeheer

In deze praktijkgerichte training leer je de functionaliteiten van TOPdesk op het gebied van meldingenbeheer. Je combineert een knoppencursus met de praktijk van jouw organisatie en leert meldingenbeheer pragmatisch in te zetten voor jouw organisatie. Klik hierboven voor meer informatie.

Inrichting meldingenbeheer

Welke inrichting van TOPdesk sluit precies aan op het proces van meldingen dat jij beheert? Welke keuzes maken dat proces optimaal en hoe haal je andersom de juiste informatie uit TOPdesk? Klik hierboven voor meer informatie.

Training configuratie of middelenbeheer

In deze praktijkgerichte training leer je de functionaliteiten van TOPdesk op het gebied van configuratie- of middelenbeheer. Je combineert een knoppencursus met de praktijk van jouw organisatie en leert deze kennis pragmatisch in te zetten voor jouw organisatie.

Training Wijzigingenbeheer

In deze praktijkgerichte training leer je de functionaliteiten van TOPdesk op het gebied van wijzigingenbeheer. Je combineert een knoppencursus met de praktijk van jouw organisatie en leert deze kennis pragmatisch in te zetten voor jouw organisatie. Klik hierboven voor meer informatie.

Training Kennisbeheer

In deze praktijkgerichte training leer je de functionaliteiten van TOPdesk op het gebied van kennisbeheer. Je combineert een knoppencursus met de praktijk van jouw organisatie en leert deze kennis pragmatisch in te zetten voor jouw organisatie. Klik hierboven voor meer informatie.

Training contractbeheer & SLM

In deze praktijkgerichte training leer je de functionaliteiten van TOPdesk op het gebied van contractbeheer en SLM. Je combineert een knoppencursus met de praktijk van jouw organisatie en leert deze kennis pragmatisch in te zetten voor jouw organisatie.

Training operationeel beheer

In deze praktijkgerichte training leer je de functionaliteiten van TOPdesk op het gebied van operationeel beheer. Je combineert een knoppencursus met de praktijk van jouw organisatie en leert deze kennis pragmatisch in te zetten voor jouw organisatie.

Training reserveringbeheer

In deze praktijkgerichte training leer je de functionaliteiten van TOPdesk op het gebied van reserveringenbeheer. Je combineert een knoppencursus met de praktijk van jouw organisatie en leert deze kennis pragmatisch in te zetten voor jouw organisatie. Klik hierboven voor meer informatie.

Inrichting Configuratie of middelenbeheer

Welke inrichting van TOPdesk sluit precies aan op het proces van configuratie en middelen, dat jij beheert? Welke keuzes maken dat proces optimaal en hoe haal je andersom de juiste informatie uit TOPdesk? Klik hierboven voor meer informatie.

Inrichting contractbeheer & SLM

Welke inrichting van TOPdesk sluit precies aan op het proces van contractbeheer en SLM, dat jij beheert? Welke keuzes maken dat proces optimaal en hoe haal je andersom de juiste informatie uit TOPdesk? Klik hierboven voor meer informatie.

Inrichting reserveringenbeheer

Welke inrichting van TOPdesk sluit precies aan op het proces van reserveringen dat jij beheert? Welke keuzes maken dat proces optimaal en hoe haal je andersom de juiste informatie uit TOPdesk? Klik hierboven voor meer informatie.

Inrichting operationeel beheer

Welke inrichting van TOPdesk sluit precies aan op het operationele proces dat jij beheert? Welke keuzes maken dat proces optimaal en hoe haal je andersom de juiste informatie uit TOPdesk? Klik hierboven voor meer informatie.

Inrichting kennisbeheer

Welke inrichting van TOPdesk sluit precies aan op het kennisproces dat jij beheert? Welke keuzes maken dat proces optimaal en hoe haal je andersom de juiste informatie uit TOPdesk?

Inrichting wijzigingenbeheer

Welke inrichting van TOPdesk sluit precies aan op het proces van wijzigingen dat jij beheert? Welke keuzes maken dat proces optimaal en hoe haal je andersom de juiste informatie uit TOPdesk? Klik hierboven voor meer informatie.

Klanten die je zijn voorgegaan

Come and Connect | KvK. 63113783 | Roodborsthaag 23, 3993 BK Houten | 06-58780558 | Johan@comeandconnect.com

Scroll naar top