Training reserveringbeheer

Snel aan de slag met TOPdesk

In deze praktijkgerichte training leer je de functionaliteiten van TOPdesk op het gebied van reserveringenbeheer.

Met de module Reserveringenbeheer kun je het reserveren van ruimtes, objecten en diensten beheren. Dit scheelt tijd en kan de kwaliteit van je dienstverlening verbeteren. Gebruikers kunnen gemakkelijk zien welke ruimtes of objecten beschikbaar zijn, welke soorten objecten
en diensten beschikbaar zijn voor bepaalde locaties, en de prijs van uw diensten. Na afloop van deze training weet je eenvoudig de weg te vinden in reserveringenbeheer. Je kent de definities, knoppen en velden en waar deze voor dienen.

Hieronder zie je de onderwerpen die tijdens deze training aan bod komen:

 • Introductie
  • Definities
  • Waarom reserveringen beheer
  • Het proces
 • Het gebruik van  reserveringenbeheer
  • Reserveringenplanner
  • Reserveringen
  • Dienstenlevering
 •  Groeien
  • Rapporteren op reserveringen beheer
  • Kwaliteit van reserveringen beheer
  • Relaties met andere modulen
 • Tip en tricks
 • Inrichting van reserveringen beheer

Interesse?

Met een bericht hiernaast neem ik snel contact met je op.  Waarom een TOPdesk-specialist?

  Met hulp van deze specialist begrijpen collega’s waarom inrichtingskeuzes zijn gemaakt en hoe zij daarnaar kunnen handelen. Ook leren ze handelingen te automatiseren.

  Voor klanten kan de inzet van een specialist ook een grote verbetering geven. Een goede en intuïtieve inrichting van het selfservice portaal kan klanten helpen meer inzicht te krijgen over de status van hun meldingen en beter antwoord te vinden op hun vragen. Maar het ondersteunt ook de IT medewerker door verzoeken sneller te plaatsen bij de juiste persoon. Op deze manier helpt de specialist om de behoeften van medewerker en klant met behulp van TOPdesk zo goed mogelijk op elkaar aan te sluiten.

  Ten slotte kan de TOPdesk-specialist, door middel van de juiste vragen te stellen en hierop de goede antwoorden te krijgen, helpen om goede rapportages te krijgen die zich vertalen naar goede samenwerking tussen medewerkers en tevreden klanten.

  Klanten die je zijn voorgegaan

  Inrichting wijzigingenbeheer

  Welke inrichting van TOPdesk sluit precies aan op het proces van wijzigingen dat jij beheert? Welke keuzes maken dat proces optimaal en hoe haal je andersom de juiste informatie uit TOPdesk? Klik hierboven voor meer informatie.

  Training reserveringbeheer

  In deze praktijkgerichte training leer je de functionaliteiten van TOPdesk op het gebied van reserveringenbeheer. Je combineert een knoppencursus met de praktijk van jouw organisatie en leert deze kennis pragmatisch in te zetten voor jouw organisatie. Klik hierboven voor meer informatie.

  Training contractbeheer & SLM

  In deze praktijkgerichte training leer je de functionaliteiten van TOPdesk op het gebied van contractbeheer en SLM. Je combineert een knoppencursus met de praktijk van jouw organisatie en leert deze kennis pragmatisch in te zetten voor jouw organisatie.

  Training meldingenbeheer

  In deze praktijkgerichte training leer je de functionaliteiten van TOPdesk op het gebied van meldingenbeheer. Je combineert een knoppencursus met de praktijk van jouw organisatie en leert meldingenbeheer pragmatisch in te zetten voor jouw organisatie. Klik hierboven voor meer informatie.

  Inrichting meldingenbeheer

  Welke inrichting van TOPdesk sluit precies aan op het proces van meldingen dat jij beheert? Welke keuzes maken dat proces optimaal en hoe haal je andersom de juiste informatie uit TOPdesk? Klik hierboven voor meer informatie.

  Inrichting Configuratie of middelenbeheer

  Welke inrichting van TOPdesk sluit precies aan op het proces van configuratie en middelen, dat jij beheert? Welke keuzes maken dat proces optimaal en hoe haal je andersom de juiste informatie uit TOPdesk? Klik hierboven voor meer informatie.

  Inrichting contractbeheer & SLM

  Welke inrichting van TOPdesk sluit precies aan op het proces van contractbeheer en SLM, dat jij beheert? Welke keuzes maken dat proces optimaal en hoe haal je andersom de juiste informatie uit TOPdesk? Klik hierboven voor meer informatie.

  Inrichting kennisbeheer

  Welke inrichting van TOPdesk sluit precies aan op het kennisproces dat jij beheert? Welke keuzes maken dat proces optimaal en hoe haal je andersom de juiste informatie uit TOPdesk?

  Inrichting operationeel beheer

  Welke inrichting van TOPdesk sluit precies aan op het operationele proces dat jij beheert? Welke keuzes maken dat proces optimaal en hoe haal je andersom de juiste informatie uit TOPdesk? Klik hierboven voor meer informatie.

  Inrichting reserveringenbeheer

  Welke inrichting van TOPdesk sluit precies aan op het proces van reserveringen dat jij beheert? Welke keuzes maken dat proces optimaal en hoe haal je andersom de juiste informatie uit TOPdesk? Klik hierboven voor meer informatie.

  Training configuratie of middelenbeheer

  In deze praktijkgerichte training leer je de functionaliteiten van TOPdesk op het gebied van configuratie- of middelenbeheer. Je combineert een knoppencursus met de praktijk van jouw organisatie en leert deze kennis pragmatisch in te zetten voor jouw organisatie.

  Training Wijzigingenbeheer

  In deze praktijkgerichte training leer je de functionaliteiten van TOPdesk op het gebied van wijzigingenbeheer. Je combineert een knoppencursus met de praktijk van jouw organisatie en leert deze kennis pragmatisch in te zetten voor jouw organisatie. Klik hierboven voor meer informatie.

  Training Kennisbeheer

  In deze praktijkgerichte training leer je de functionaliteiten van TOPdesk op het gebied van kennisbeheer. Je combineert een knoppencursus met de praktijk van jouw organisatie en leert deze kennis pragmatisch in te zetten voor jouw organisatie. Klik hierboven voor meer informatie.

  Training operationeel beheer

  In deze praktijkgerichte training leer je de functionaliteiten van TOPdesk op het gebied van operationeel beheer. Je combineert een knoppencursus met de praktijk van jouw organisatie en leert deze kennis pragmatisch in te zetten voor jouw organisatie.

  Come and Connect | KvK. 63113783 | Roodborsthaag 23, 3993 BK Houten | 06-58780558 | Johan@comeandconnect.com

  Scroll naar top