User adoption

“What’s in it for me?”. Dat is de vraag van elke gebruiker die wordt geconfronteerd met een (nieuwe) applicatie. Bij veel projecten krijgen aspecten als geld, techniek en tijd meer aandacht dan de vertaling van de applicatie naar de gebruiker.

Hoe zorg je ervoor dat de applicatie en de medewerker elkaar optimaal versterken? Dat noemen we User Adoption. Door strategieën in User adoption wordt sterke groei in gebruik zichtbaar gemaakt.

Wij adviseren op maat wat gebruikers met een applicatie kan in het werk. Wij stemmen het proces en de applicatie af op de gebruiker. Hierdoor wordt het werkproces gebruiksvriendelijk en eenvoudig.

Kies hieronder welke dienst uw organisatie het beste kan ondersteunen.

Training
Advies
Expertise

Training

Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zijn de kern van een goede User Adoption. Door middel van een training ontvangen projectmedewerkers handvaten in user adoption. Met de juiste training en begeleiding slaagt de implementatie van de nieuwe applicatie ook in adoptie.

Neem contact op

Wij bieden je

  • Training in user adoptie
  • Training in pragmatisch test management

Wij bieden je

  • Pragmatisch advies in user adoptie en communicatie van een grote upgrade van een tool
  • Pragmatisch advies in user adoptie bij de implementatie van een nieuwe tool

Advies

Wanneer advies beter past om binnen de organisatie de applicatie optimaal toe te passen? Wij bieden advies dmv het verbeteren van de projectaanpak, inzicht te geven en kennis en ervaring te delen. Dit doen we op een pragmatische, no-nonsense manier. Ontdek hoe u dit proces in uw organisatie zo succesvol mogelijk kunt doorlopen.

Neem contact op

Expertise

Om nog een stap verder te gaan in het succesvol implementeren van de applicatie. Maak dan gebruik van onze expertise door tijdelijk extra capaciteit in huis te halen. Een gedetacheerde medewerker  is flexibel, beschikt over het noodzakelijke kennisniveau en is expert in de werking van interne processen. Deze tijdelijke medewerker helpt om zowel op het technische als organisatie-sensitieve vlak het proces doeltreffend te doorlopen.

Neem contact op

Wij bieden je

  • Expertise in projectmanagement implementatie
  • Expertise in user adoptie strategieën
  • Expertise in test management
  • Expertise in proces analyse