Webontwikkelaar

Snel een mooie website

Snel een nieuwe website?

Kan jouw website wel een face-lift gebruiken? En heb je zelf geen tijd, prioriteit of skills om een website te onderhouden of aan te passen?

Waarom een webdeveloper?

Een duidelijke, mooie website is nog altijd het belangrijkste visitekaartje van je bedrijf of organisatie. Een professionele website zorgt ervoor dat jouw aanbod perfect aansluit op de vraag van de bezoeker die via Google bij jou is beland. Dat betekent niet dat je álle informatie op je website hoeft te zetten; maar het betekent wel dat je klant de informatie die hij of zij zoekt, zo gemakkelijk mogelijk op jouw website vindt.

Wij helpen je graag aan een mooie website. Een nieuwe website maken we al vanaf [invullen]. Ook ontzorgen we jou graag door je website up to date te houden. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een strippenkaart met uren of diensten.

Interesse in een nieuwe of betere website?

Lees hieronder hoe we jou kunnen helpen.

Onderhoud website

Besteed het onderhoud van je website uit aan een specialist die makkelijker de weg weer te vinden in WordPress. Je kunt kiezen uit verschillende strippenkaarten van diensten die aansluiten op jouw behoefte voor onderzoek/aanpassingen voor je website.

Nieuwe website

Snel een nieuwe website met een uitstraling en indeling die bij jou en je organisatie past. Ik denk met je mee, en maak een frisse website voor je die precies aansluit bij wat je doelgroep daar wil vinden.

Klanten die je zijn voorgegaan

Come and Connect | KvK. 63113783 | Roodborsthaag 23, 3993 BK Houten | 06-58780558 | Johan@comeandconnect.com

Scroll naar top